Emmastraat 3
2678 EN De Lier

 

€ 340.000 v.o.n.

 
 
Kenmerken
Gebruikersoppervlak wonen:
134m2
Externe bergruimte:
6m3
Inhoud:
500m3
Kavel oppervlak:
100m2
Bouwjaar:
2018
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Type Object:
Woonhuis
Soort woning:
Tussenwoning
Type woning:
Eengezinswoning

 


Aan de rand van het centrum van De Lier wordt een kleinschalige nieuwbouwlocatie ontwikkeld met in totaal 4 eengezinswoningen en 4 appartementen danwel maisonnettes. Iedere woning en appartement kan een bijzonder eigen karakter krijgen door de flexibiliteit en vrijheid die wordt nagestreefd door onze plaatselijke bouwer Bouw- en aannemingsbedrijf Kokshoorn. Dit maatwerk vindt u terug in flexibiliteit in de indeling van de plattegronden. U kunt vertrouwen op charmante en degelijke woningen op een unieke lokatie. Gemoedelijk én stijlvol wonen in De Lier!

Begane grond
U vindt 4 eengezinswoningen waarvan 1 op de hoek is gelegen. De mogelijkheid bestaat om hier een garage op eigen terrein te realiseren. Een van de tussenwoningen krijgt bovendien een bijzonder eigen karakter door de uitspringende voorgevel. Hoewel de indeling van de plattegronden flexibel is, is een basisplattegrond ontworpen en is als volgt geworden: Hal/entree met toiletruimte, meterkast. Woonkamer met open keuken aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde.


Eerste verdieping
Op de eerste etage is, met de huidige indeling, ruimte voor 3 mooie slaapkamer, een badkamer aan de voorgevel (waardoor daglicht) en een aparte toiletruimte.


Tweede verdieping
Op de tweede etage treft u een zeer riante zolderruimte met voldoende daglicht door de raampartijen in de voor- en achtergevel. Tevens treft u hier de opstelplaats voor wasmachine, -droger, CV-combiketel en Mechanische Ventilatie.


Bijzonderheden
Inhoud ca. 500m3, woonoppervlak ca. 134 m2. Het woonoppervlak zal uit te breiden zijn door een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Riante woningen met een diepte van ruim 10 meter op iedere etage. Unieke locatie aan de rand van het centrum met alle pluspunten die u zich kunt wensen: centrumlocatie, voldoende parkeergelegenheid (!), riante woning, flexibele indeling, zonnige achtertuin én een goede bouwkwaliteit. Belangstellenden kunnen zichzelf vrijblijvend aanmelden bij Noordam Makelaardij. Er is sprake van een voorinschrijving en nog niet van een officiële start verkoop. Genoemde indicatieprijs is Vrij Op Naam en is een Vanafprijs. Voor meer afbeeldingen kunt u terecht op de website van Noordan Makelaardij. Alle informatie en documentatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend.